Uživatelský účet
Moje příspěvky
Přihlášení
Přihlášení
Zapomněli jste své heslo?
DEMO (Ukázka)
Registrace
Nové diskuzní téma
* Povinné údaje
Uveřejňujte pouze korektní informace, které souvisejí s tematikou portálu!
Urážlivé, obtěžující nebo vulgární příspěvky budou automaticky smazány!
Jméno
Kategorie
Obecná diskuse
Nadpis / předmět příspěvku
Text příspěvku
> Skutečně spékání peletek může způsobovat podíl kůry ve > výchozí surovině. Tomu se dá jednoduše zabránit použitím kotle > s kvalitním řízením spalovacího procesu. Tím mám na mysli > systém, který nedovolí, aby teplota ve spalovací komoře stoupla > na hodnoty, při kterých dochází k měknutí a i případnému > tečení popelovin, což je, podle mého názoru, pravým důvodem > spékání. Takovým kotlem jsou např. výrobky německé firmy HDG > Bavaria
Obrázek / Příloha
(max. 2 MB) - Jpg, Png, Pdf
Popis přílohy
Informační text zobrazený u obrázku / příloze
ZADAT